uwagi
Rozpoczęta przez: Anonimowy (217.96.105.x)
1183888798|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 5
rss icon RSS: Nowe wypowiedzi
uwagi
Anonimowy (217.96.105.x) 1183888798|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

witam:)
gratuluje stronki i samego pomysłu, która moze stac sie poczatkiem czegos nowego… pozyjemy zobaczymy :) sama chetnie bede tu zagladac. chciałabym jedynie zwrócić uwage na niesforne chochliki, ktore w kilku miejscach napsociły i zjadły literki ;D a wiadomo, że im dokładniej i estetyczniej, bez błędów tym bardziej stronka wzrok cieszy (dusze też). pozdrawiam
~perełka~

rozwiń uwagi przez Anonimowy (217.96.105.x), 1183888798|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
tylko ja
Anonimowy (172.20.52.x) 1183895038|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Serdecznie witam ;-)
Bardzo ładna stronka, a i ja tez podpisuje się pod uwagami perełki. Myślę że te błędy zostaną poprawione w ciągu najblizszych dni. :-)
Pozdrawiam wszystkich zaglądających na ta stronkę ;)
Wioletka

rozwiń tylko ja przez Anonimowy (172.20.52.x), 1183895038|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: uwagi
ks-robertks-robert 1184423768|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Tu jest miejsce do zgłaszania błędów <kliknij w napis>. Prosiłbym o wskazanie gdzie kto je zuważył - wtedy szybciej zostaną poprawione.

UWAGA jeśli niewidoczne znaki, to tylko typowe polskie literki, tzw. ogonki, [ąęóśćźżłń] to znaczy, że trzeba w przeglądarce zmienić kodowanie tekstu na automatyczne lub UTF-8 (Unicode)

Pozdrawiam i zapraszam ponownie.

ks. Robert

ostatnia edycja 1184432850|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover przez ks-robert + więcej
rozwiń Re: uwagi przez ks-robertks-robert, 1184423768|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
pochwala
Anonimowy (172.20.44.x) 1185221767|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Szczęść Boże! Strona naprawde jest super.. Ale do mnie doszły słychy, że ksiądz Wikary odchodzi :( i kto wtedy bedzie sie zajmowal tak godnie sprawami parafii. Naprawde rzuca sie w oczy ile sie robi jak ksiadz u nas jest..dla dzieci i mlodziezy ksiądz organizuje tyle zabaw, imprez, tyle wycieczek..no i wreszcie jest strona parafii.. wiele rzeczy bylo by mozna napisac..ale jak ksiądz odjedzie nie bedzie juz mial takich kontaktow z kurzyną i cieżko bedzie ..zdala np prowadzic strone www parafii a wątpie czy znjadzie sie taki następca.. to aj jzu sie nie rozpisuje.

pozdrawiam all

rozwiń pochwala przez Anonimowy (172.20.44.x), 1185221767|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: uwagi
ks-robertks-robert 1185314051|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Ale do mnie doszły słychy, że ksiądz Wikary odchodzi

Ciekawe, bo ja o tym nie wiem, czyżby ktoś miał tajne kontakty z biskupem?

i kto wtedy bedzie sie zajmowal tak godnie sprawami parafii.

Sprawami parafii, nie tylko naszej, zawsze w pierwszej kolejności zajmuje się ks. proboszcz.

cieżko bedzie ..zdala np prowadzic strone www parafii a wątpie czy znjadzie sie taki następca

Stronę parafialną w obecnej formie można prowadzić z każdego komputera w kosmosie wyposażonego w …łącze internetowe i przeglądarkę internetową.
Ja jednak mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do pomocy.

Bóg zapłać za dobre słowo.

rozwiń Re: uwagi przez ks-robertks-robert, 1185314051|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Nowa wypowiedź
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.